17 Augusti

Jaa. Vad skall man säga. Igår var en spännande dag.... Not.
Fick mig ett litet anfall. Jag mår väl lite bättre idag. Men jag är fortfarande förvirrad, fortfarande.. Jag vet inte. Satt och försökte komma på ett ord. Det finns nog inte. Skit samma.

Som sagt, en ny dag nu. Skall bli spännande att se vad som händer härnäst. Skall iaf antagligen klippas idag. Hej då långa hår, hej 2-5 cm korta hår. Får se vad min moster hittar på.

Sitter och lyssnar på Manson igen, han är bäst <3
Fitta att jag missar honom när jag är i England.. Aja, sånt som händer.

Opepp.. Det var ordet jag letade efter förut. Jag är fortfarande förvirrad och allmänt opepp så vissa saker. Finns väl några saker kvar i Sverige som är pepp på, men jag vill bara åka över till England nu. Slippa all skit som alltid händer här. Jag pallar inte mer sånt, jag behöver växa som människa och jag känner att det här är inte rätt plats att göra det. Men England är det, jag känner det på mig. Jag kommer åka som en Tobias, men komma tillbaka som en mer vuxen Tobias. Lite läskigt känns det, för jag vet inte ens hur jag kommer vara i slutändan när jag växer upp. Men bra blir det väl, jag kommer ändå vara med min sjuka moster (båda älskar Family Guy, jag behöver inte säga mer tror jag)

Men som sagt, opepp på saker i Sverige. Aja, skall bli skönt att bara ta sina saker och dra. Jag kommer sakna ihjäl mig på vissa människor. Men de flesta av er kommer förhoppningsvis och hälsar på <3
Men skall bli skönt att slippa skiten man har här i Sverige, ladda batterierna som en bartender/kassör. Tjäna lite pengar till studierna så man kan bli speldesigner på riktigt oxå.

Aja, som sagt får vi se vad som händer här i dagarna innan jag drar. Ha det gött så länge eller nått

17 Augusti (Fuck this shit)

Jaha, så var man här igen.
Fuck this shit säger jag bara. Jag pallar inte.. Seriöst. Det känns enklare ibland att göra dumma saker.
Men jag är inte en sådann person. Jag gör inte sånt, men ibland, bara ibland, så önskar jag nästan att jag gjorde det. Jag vet inte.
Jag är bara trasig just nu. Fuck this shit säger jag bara. Jag orkar inte.

Jag har nog dessutom bestämt mig för att bli bög. Det verkar enklare att skaffa sig en pojkvän så vi kör väl på det!
Jag kan ändå inte läsa tjejer... Någonting. Jag vet inte ens hur jag lyckats skaffa ett lyckat förhållande.. Det var väl turen som gjorde sitt antar jag. Fuck this shit.

Sitter här och lyssnar på Marilyn Manson.. Han får bli dagens hiss.. Och Anneli.
Det enda värda med den här dagen var att jag fick träffa henne. Det ger alltid lite energi till livet på nått sätt. Utan henne skulle inte livet vara mycket värt. Det finns en del människor i livet just nu som stoppar en, och hon är defenitivt en av dom. Jag hoppas hon är kvar när jag kommer tillbaka från England bara...

Dagens diss går till mig. Vad skall jag seriöst göra med mig själv? Jag är fan sämst på allt viktigt i livet. Det enda jag är bra på är datorer och annan skit. Fuck this shit säger jag bara. Vad fan skall man göra med det när man är död? Ofta man blir ihågkommen för nått sånt.. Jag skall fan skriva den bästa spel-storyn ever. Så har man iaf gjort nått bra i livet, för tjej lär man ju aldrig skaffa sig. Eller strul för den delen.

Det värsta är väl inte att jag inte kan läsa en tjej och att det blir fel. Det värsta är att varenda fuckin time jag gör nått, så slutar det med att hade jag gjort tvärtom hade det blivit bättre. Alltid. Fuck this shit. Jag orkar inte..

Jag vet ingenting längre. Jag orkar inte bry mig. Jag fick igår mottot "Just do it" med betydelsen, om jag vill göra nått så gör det bara, fega inte, gör det bara "just do it". Men efter idag känner jag lite tvärtom. Vill jag något? Gör motsatsen! Det skulle iaf inte ge mig det jag vill ha, men det skulle ge mig nått. Jag vet inte. Fuck this shit.

Aja, det var iaf opepp och gay på slottskogen idag. Vi kör på hemmasup i fortsättningen! Ensam...
Då går det inte fel iaf. Orka bry sig. Skit samma. Fuck this shit. Jag vet inte.

"Lie to me, cry to me, give to me
I would
Lie with me, die with me, give to me
I would
Keep all your secrets wrapped in dead hair
I hope at least we die holding hands"


Bästa låten för idag? För mina känslor? Och för alltid?

Spade - Marilyn Manson (Btw, du är oxå bäst. En till anledning att vara kvar i det här ruttna tillståndet vid namn liv. Fuck this shit)
"The beauty spot was borrowed and
Now my sweet knife rusts tomorrow.
I'm a confession that is waiting to be heard.

Burn your empty rain down on me
Whisper your deathbeat so softly
We bend our knees
At the altar of my ego

You drained my heart
And made a spade
But there's still traces of me
in your veins
You drained my heart
And made a spade
But there's still traces of me
in your veins

All my lilies' mouths are open
Like they're begging for dope
And hoping
Their bitter petal chant,
"We can kick, you won't be back."

I'm a diamond that is tired
Of all the faces I've acquired
We must secure the shadow
Ere the substance fades

You drained my heart
And made a spade
But there's still traces of me
in your veins
You drained my heart
And made a spade
But there's still traces of me
in your veins
And we said 'til we die
And we said 'til we die"

Fuck this shit

13 Augusti

Hej hopp!

Idag blir det chill med Ragna, a new friend ^^.
Alltid kul att skaffa nya kompisar, jag känner mig lite taskig bara för det känns som att jag snor Annelis vänner >__<.
Men men :P. Annars vettifan vad jag skall göra fram tills dess. Får väl ta på mig kläder och fixa iordning i mitt rum :O
Dagens diss och hiss har jag ingen... Än.. Det är för "tidigt på morgonen" höhö. Men det kommer väl ikväll eller nått ^^.

Nä nu skall jag faktiskt ta tag i det jag sa ovan. Ta på mig kläder och städa/fixa/whatever i mitt rum :P

Ha det gött

12 Augusti

Ja nu satt man här igen :)
Var ett tag sedan nu xD
Men men, var på bröllop i helgen. Det var lätt det bästa bröllopet jag var på! Om/när jag gifter mig skall det lätt bli så :D. För det första var det bara en timma i kyrkan! Ashärligt, jag hann knappt bli uttråkad ^^
Sen bar det av åt festen som var mycket trevlig, alla talen var verkligen roliga :P. Till och med bröllopsparet hade ett kul tal!
Jag hann att spexa lite oxå, för i bröllopsparets tal så var det lite teater. Jag fick rollen som brudgummen (Y) HELL YEAH. Efter det fick jag massa beröm för att jag var en bra skådespelare :P haha. Men men, mot slutet av kvällen gick dansgolvet igång. Var tyvätt bara massa tråkmusik, but who cares?! :P Det var kul att dansa lite ^^.
Jag fick även två rykten om mig under kvällen :P, jag hade glömt mina finskor så jag hade på mig mina skotskrutiga converse till kavajen, jag trodde det skulle bli flopp. Men det var många som pratade om mig och sa att det var coolt ^^. Andra ryktet var att "det här måste vara ett lyckat bröllop. Till och med Tobias dansar" :P det var kul.

Iaf, nog om det. Har vart lite instäng sedan jag kom hem, spenderade hela gårdagen åt att fixa med resan. Ringa banken, ringa vårdcentralen och massa annat vuxet. Vill komma ut lite nu, men mobielen är gay och kan inte skicka (kanske inte ens ta emot, vet inte än) sms. Jävla fitt 3. Jag hatar dom av hela mitt hjärta. Så dagens diss blir lite inbakad, men går som sagt till 3. Orkar inte dra upp min historia med 3. Men jag kan säga så här mycket, jag skulle inte skaffa det även om det var gratis att ha, graits att ringa och gratis att smsa för all framtid... Hmm. nått mer..

Nää, kommer inte på något mer iaf. Sitter och lyssnar på Dir en Grey och minns :)
Skall försöka få tag på någon/några att kanske gå på kalaset på eller nått ^^

Ha det så gött!

RSS 2.0