Yääy first time 8D

Första inlägget.. Awawawiwa, is nice!

Skämt åsido. Jag måste få ur mig massa skit xD. Detta kommer nog bli till 50% hate-blogg, som 50% vad jag gör i vardagarna. Så vill du fortsätta läsa kommer du finna vad jag gör i mitt spännande liv, eller vad jag tycker om saker och ting.

Anledningen till varför jag startade bloggen är framförallt att jag inte lika ofta kan prata med Johan </3. Och att ingen annan verkar vara sugen att argumentera :(

Men men, vi kan la dra till med första topicen: "Brolle och Linda Benztin du:ade kronprinsessan".
Tråkigt? Kanske ni tycker. Men det här är jävligt intressant. För det första att det fått så mycket publicitet som det fått. Har stått i tidningen i typ 3 dagar. Man kan hoppas att det beror på nyhetstorka eller nått... Iaf, över till det intressanta med publiciteten. Den är negativ!

Varför i hela friden är den negativ? Det begriper jag mig inte på. Vi bor i ett socialistiskt samhälle, där till och med moderaterna skulle klassas som socialister utomlands. Och vad är grunden i ett socialistiskt samhälle? "Alla är lika". Skall man då kalla en kunglighet "ers höghet" eller "kron prinsessan", skulle inte tro det va. Jag skulle DEFENITIVT du:a kronprinsessan. Till och med kungen. För, enligt mig, är vi alla lika. SPECIELLT en kunglighet och jag. En kunglighet är ingenting man kan bli med slit, nej det är något man bara är. Därför går det här blogginlägget till att stötta Brolle Jr och Linda Bentzin! Jag hoppas verkligen dom gör om det, och struntar FULLSTÄNDIGT i alla "vett och ettikett"-nissar! Tycker man att alla är lika säger man "du" och inte "ni" till alla utan skamm. AHH, jag blir så förbannad på alla jävla tidningar, att dom inte fattar det själv?
LINDA OCH BROLLE, STÅ PÅ ER!


Nog om det :P
Som många (inte) vet jobbar jag på Gothia Cup numera. Har jobbat denna veckan och sista dagen är imorgon. Riktigt skönt :P. Slitjobb med kasst betalt xD. Men men, min chef är ball som fan iaf ^^. Men det jag gör är i stort sett att vara bamba-tant för domarna, och där kommer kritiken. Jag tror inte det har gått en enda dag då vi fått lika mycket eller mer positiva kommentarer som negatviva. Alltid är det något som är fel, "åhh för lite sås", "blä är det kyckling", "usch bara en köttbulle" -_-" *SUCK*

Men men, nu är jag hemma iaf. Lyssnar lite på in fläjmes och trivs bra med det mesta :P. Skall till Halmstad över helgen och nörda mig med bräd- och kortspel, Yäy!

Aja, kommentera gärna om ni orkar. Så vet jag om någon läser den ^_______________^

Kommentarer
Postat av: Jakob

koommmentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

Jag är dessutom först med det ^^



Det lär bli kul att läsa din blogg framöver :P ha det gött! ta en öl för de fattiga!

2008-07-18 @ 01:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0